huvud_hems_mobil

Många hantverkare rör sig från en uppgift till en annan under loppet av en enda arbetsdag. Med en sådan vardag ställs det krav på de mobila transportsystemen som används för att frakta verktyg och material mellan byggarbetsplatserna. Just därför har Sortimo utvecklat WorkMo, som består av bärbara komponenter som lätt kan sättas ihop och skiljas åt och transporteras och utvidgas till att fungera som en verkstadsvagn, arbetsbänk, arbetsbord eller en komplett arbetsstation.

Läs hela inlägget »

Den 1 september 2018 infördes en ny testcykel (WLTP - Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) för alla nya personbilar, bussar under 5 ton och lätta lastbilar i lättaste kategorin. Syftet med den nya testcykeln är att få ett bättre och robustare regelverk i syfte att bättre spegla bränsleförbrukningen och utsläpp.   

Läs hela inlägget »

Augusti blev ytterligare en månad med både minskad nyregistrering och försäljning. Nyregistrering av personbilar minskade med 16,8% och försäljning av nya personbilar minskade med 15,5%.

Läs hela inlägget »

- Det nya fordonsskattesystemet Bonus-malus, som trädde i kraft 1 juli, fortsätter att ha en stark påverkan på bilmarknaden. I augusti minskade personbilsregistreringarna med 17,5 procent och lätta lastbilar minskade med 59,3 procent.

Läs hela inlägget »

Modernums Digital Lightning 1150 är det senaste tillskottet i produktserien digitala kvalitetskablage för extraljus.

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Svenska LCV föreningen
Box 22307
104 22  STOCKHOLM

Tel: 08-508 938 00
 lcv@branschkansliet.se